Support Portal

for ProcessRobot and WinAutomation

Start a new topic
Answered

WinAutomation Autologin to VM

I have WinAutomation installed on virtual server. Usually I use connection via RDP to reach WA Console. So I have an unatteded robot running there with daily recurrent schedule. What may be the reason of getting ‘Failed to login the machine so as to start Process’ error? Login and password saved in Console settings are correct, Autologin in Process settings is enabled.

Best Answer

Hello everyone,


Thank you for getting in contact with us. 


Please note that the specific forum category is not related to your request. Hence, we strongly suggest that you consider creating a new support ticket and our team will assist you accordingly. Have in mind that only users with an active SAP (Software Assurance Plan) subscription are eligible for our support services.


Having said that, for the Autologin requirements of WinAutomation, feel free to review this article.


Thank you and best regards.


2 people have this question

I have the same troubles - trying to use WinAutomation on, however it stops the process as soon as I log off RDP! 

Suspiciously long absence of response from technical support.. 

Meanwhile, I found a kind of workaround - zhornsoftware.co.uk/caffeine/

But the problem have to be solved on the WinAutomation side.

I am experiencing this issue as well. I've tried all the troubleshooting steps that have been recommended via the forums and help documents. 

ADMIN
Answer

Hello everyone,


Thank you for getting in contact with us. 


Please note that the specific forum category is not related to your request. Hence, we strongly suggest that you consider creating a new support ticket and our team will assist you accordingly. Have in mind that only users with an active SAP (Software Assurance Plan) subscription are eligible for our support services.


Having said that, for the Autologin requirements of WinAutomation, feel free to review this article.


Thank you and best regards.